Tämä sivusto käyttää Javascriptiä. Kytke selaimesi Javascript-tuki päälle parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Siirry navigaatioon Siirry sisältöön

AX käyttäjäkerho

Ajankohtaisia aiheita

Finnish Dynamics User Group (FDUG)

Uusi käyttäjäkerho Finnish Dynamics User Group (FDUG) eli Suomen Dynamics käytäjäkerho aloittaa 26.9.2018 toimintansa. Lisätietoa löytyy kerhon kotisivuilta https://www.dynamics365.fi

Ensimmäinen tapahtuma on 18.10. torstaina Helsingin Microsoft Fluxin tiloisssa.

Marraskuussa FDUG risteilee Tukholmaan "D365 Saturday" tapahtumaan.

Sponsorivuorot 2018 ja 2019

Sponsorit on saatu vuoden 2018 tapaamisiin ja 2019 tapaamisiin

 

Olemme muuttaneet sponsorin kanssa koostettavaa tilaisuutta siten, että aamupäivän snapshotista vastaa sponsori eli käytännössä sponsorin näkyvyys lisääntyy kerhotapaamisessa koko aamupäivään. Kerhosta annetaan kiinnostuksen aiheita, joiden tiimoilta snapshot toivotaan pidettäväksi. Snapshot saisi olla hieman yleisempi esittely (1,5 h), kun taas sponsorin oman ajan 0,5 h sponsori voi käyttää miten haluaa. toki kerholaisia kiinnostaa ko. sponsorin mahdolliset omat tuotteet, vertikaalit ja ratkaisut, jos ne palvelevat laajasti AX käyttäjäyrityksiä Suomessa. Sponsori voi jättää käyttämättä snapshot ajan, jolloin se käytetään kerhon omin voimin.

Lisäksi tietenkin sponsori pääsee keskustelemaan kerhokävijöiden kanssa myös lounastauolla ja iltapäivän kahvitauolla. Edelleen iltapäivän varsinainen kerhotapaamisen osuus pidetään vain kerhon jäsenten kesken klo 13 -16.

Sponsori vastaa tiloista, tarjoilusta ja omasta osuudestaan.

Kerhon intranet

AX käyttäjäkerhon jäsenten intranet

Esitykset ja muut kerhon sisäiset materiaalit ovat siirtyneet omalta sharepointilta OneDrive tilaan. Jäsenillä on linkki ko. OneDrive tilaan. Linkki lähetetään sähköpostilla rekisteröityneelle jäsenelle. Mikäli jäsenellä ei ole linkkiä, voi hän olla yhteydessä kerhon järjestelijään.

Takaisin navigaatioon