Tämä sivusto käyttää Javascriptiä. Kytke selaimesi Javascript-tuki päälle parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Siirry navigaatioon Siirry sisältöön

AX käyttäjäkerho

TIETO

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys,

joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja tuotekehityspalveluita viestintäteknologian ja sulautettujen järjestelmien alueella. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti.
Tieto on sitoutunut kehittämään yrityksiä ja yhteiskuntaa tietotekniikan ja vahvan toimiala- ja asiakasymmärryksen avulla, sekä auttaa asiakkaitaan löytämään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan muutoksessa. Me Tiedossa uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja työmme tuloksiin.
Tieto on perustettu vuonna 1968, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 15 000 ammattilaista yli 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:ssä Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoja osoitteessa www.tieto.fi.

Microsoft Dynamics -ratkaisut

Tieto tarjoaa Microsoft-teknologiaympäristöön perustuvia toiminnanohjausratkaisuja (ERP) ja asiakkuudenhallintaratkaisuja (CRM).

Näiden Microsoft Dynamics ‑ratkaisujen avulla voit tukea globaaleja liiketoimintaprosesseja useissa maissa ja toimipaikoissa. Ratkaisut on suunniteltu erityisesti kansainvälisille yrityksille, joita hallitaan keskitetysti. Ratkaisut lisäävät näkyvyyttä ja tehostavat yhteistyötä yrityksen koko liiketoiminnassa.

Painopiste liiketoimintatarpeissa

Tarjoamme liiketoimintatarpeisiisi sovitettuja Microsoft-pohjaisia ratkaisuja. Räätälöidyn ratkaisun avulla voit tehostaa ryhmätyötä ja tiedotusta sekä parantaa ohjausta ja tietojen läpinäkyvyyttä. Voit käyttää organisaatiosi resursseja aiempaa tehokkaammin, ja lisäksi tehostettu integrointi ja hallinta parantavat tietojärjestelmien käyttömahdollisuuksia.

Tiedon toimittamien palvelujen osat

  • käyttöönotto- ja integrointipalvelut
  • päivitys- ja konsolidointiprojektit
  • kehitys- ja Dynamics-ratkaisuihin liittyvä neuvonta
  • laaja valikoima sovellusten ja tietokantojen ylläpitopalveluja (ASM-palveluja)
  • liiketoiminnan optimointiin liittyvä neuvonta
  • projektinhallintapalvelut
  • järjestelmien auditointi.

Kumppanuus Microsoftin kanssa

Meillä on Microsoftin Gold-tason osaaminen useista Microsoft-ratkaisuista, myös Dynamics ERP:stä ja Dynamics CRM:stä. Meillä on uusin tieto Microsoft Dynamics -tuotteista ja käytämme sitä asiakkaidemme hyväksi. Lue lisää kumppanuussuhteistamme.

Ota yhteyttä!
Kimmo Virtanen
Sales Executive
+358 50 518 8757
kimmo.u.virtanen@tieto.com

Toimittajat

Takaisin navigaatioon