Tämä sivusto käyttää Javascriptiä. Kytke selaimesi Javascript-tuki päälle parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Siirry navigaatioon Siirry sisältöön

AX käyttäjäkerho

eCraft

eCraft on ketterä kumppanisi Microsoft Dynamics AX-käyttöönottoihin

Me olemme suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi rakentava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja rakentamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja sekä sovelluksia. Toisin sanoen, We create less software.Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa sekä Malmössä ja meillä työskentelee 140 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin.

Tapamme toimia:

Kumppanuus: Keskitymme luomaan pitkiä asiakassuhteita ja aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka tehostavat liiketoimintaasi.

Kokonaisvaltaisuus: Kytkemme Business Intelligencen, asiakkuudenhallinnan sekä helppokäyttöiset sovellukset osaksi toiminnanohjaustasi.

Innovatiivisuus: Olemme osa Microsoftin HERO-ohjelmaa, johon valitaan globaalisti 10 innovatiivisinta kumppania kehittämään uutta teknologiaa ja innovaatiota.

Ketterä käyttöönotto: Prosessioptimointi ja tiukka asioiden priorisointi ratkaisun käyttöönottovaiheessa nopeuttavat projektia huomattavasti.

Dynamics AX-toimituksemme skaalautuvat aina muutaman kymmenen käyttäjän projekteista satojen käyttäjien monikansallisiin organisaatiohin. Kansainvälisen Pipol-verkoston kautta toimitamme projekteja globaalisti ympäri maailmaa. Olemme erikoistuneet tuotanto- ja prosessiteollisuuden, palveluliiketoiminnan, huollon, tukkukaupan ja logistiikan sekä taloushallinnon ratkaisuihin. Konsulttimme ovat näiden alojen rautaisia ammattilaisia.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!

eCraft
Ville Hemmilä
puh. +358 (0)400 695 345
ville.hemmila@ecraft.com

Toimittajat

Takaisin navigaatioon